top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

icaros games with VR glasses in a HDMI environment.

ENGADIN

Verken echte landschappen met ICAROS. We stellen u nu in staat om fotorealistische omgevingen te verkennen in een samenwerking met 3D Reality Maps.
Maak een willekeurige en adembenemende digitale vlucht door een superrealistische versie van de Zwitserse Alpen rond St. Moritz!
In samenwerking met 3D Reality Maps hebben we onze Experience ENGADIN bijgewerkt naar een ultrarealistische VR-Experience waarin je het verbazingwekkende landschap van de Zwitserse Alpen in elk detail kunt verkennen door er virtueel doorheen te vliegen op de ICAROS.
Vlieg door de bergpassen en kijk welke afdalingen je de volgende keer dat je er bent gaat rijden! Glijd over de besneeuwde toppen, doe mee aan een adelaarsvlucht of bewijs je vaardigheden in een alpine parkour... In deze 3-dimensionale en ultrarealistische VR-ervaring kun je vrijwel alles doen alsof je ... nou ja, vliegen door de Alpen in het echt!

NIEUWE MODUS: ENGADIN WINGSUIT PROXIMITY FLYING
Met WINGSUIT PROXIMITY FLYING kunt u digitaal worden gestraald op een piek naar keuze een ervaring en ongelooflijke en realistische afdaling in een wingsuit. De piloot? Jij, natuurlijk. Glijd over de besneeuwde toppen en geniet van het indrukwekkende landschap!
WINGSUIT PROXIMITY FLYING is vooral geschikt voor VR-beginners en vanaf nu een integraal onderdeel van ENGADIN. Als u ENGADIN al hebt gekocht en de gratis update wilt ontvangen, neem dan contact met ons op!
Krijg nu de ervaring met ICAROS Engadin 2.0!

Compatibel met: ICAROS Home, Headset: Rift – Vive

Link: https://youtu.be/aTtdlDgq1cg

bottom of page